HU DE

Cégünkről

A B.K.N. Metál Kft. 2004. január 30-án kezdte meg működését. Cégünk fő tevékenysége a fémszerkezetek gyártása. Gyártmánystruktúránkban kiemelt fontosságú a légtechnikai berendezések (csövek, csőidomok, szűrőegységek, kémények, hang és rezgéscsillapító kulisszák) szerepe. Célunk a folyamatosan magas színvonalú, a felmerülő igényeket maximálisan kielégítő, hatékony termelés.

Pécsi üzemcsarnok

Tevékenységünket két – a korszerű gyártási feltételeket maximálisan biztosító, egyenként 1000 négyzetméteres, 2 tonnás darukkal felszerelt – üzemcsarnokban végezzük. Nagyteljesítményű technikai berendezéseink, a több mint 35 fős szakember gárdánk, valamint megszerzett tanúsítványaink garantálják a minőségi munkavégzést.

Pellérdi üzemcsarnok

Munkánkat az EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségügyi rendszer keretein belül végezzük (tanúsítvány megtekintése), valamint rendelkezünk az EN 1090-2 hegesztőüzemi tanúsítvánnyal is (tanúsítvány megtekintése).

Alkalmazott technológiáink:

  • CO és AWI hegesztés
  • Pont és vonalhegesztés (3m hosszban)


Lakatosmunkánk során az alábbi alapanyagokat alkalmazzuk:

  • szénacél
  • saválló anyagok
  • alumínium

Gyártmányaink megbízhatóságának és magas szintű minőségének biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük gyártóberendezéseinket, melyek közt van olyan, amely Magyarországon nem általános (pl. 3 méteres hengerítőgép, 4 méteres lemezvágóolló, 4méteres, 350 tonnás hajlítógép). A nagyteljesítményű AWI és CO hegesztőberendezéseken kívül többek között az alábbbi eszközökkel végezzük a gyártást: 

web design